Янукович обмовився про амністію затриманим і мораторій на «силу»

16:58 13 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

«Давайте ми приймемо рішення – і ніяких проблем не буде», – резюмував він.

Виступаючи на скликаному для пошуку виходу з кризи «круглому столі», який транслювало «Громадське телебачення», Віктор Янукович зокрема запевнив, що вважає «чудовою» пропозицію щодо мораторію на силові заходи. «Давайте приймемо рішення – і ніяких проблем не буде», – додав він із цього приводу, а також також спростував інформацію про те, що готуються силові дії.

«Я вам скажу, що я також начитався інтернету різного з закликами про озброєння, когось вбити, когось повісити. Це все – емоції, провокації, розхитування ситуації. І хто в цьому зацікавлений, ми з вами зрозуміємо, коли прийде час», – заявив Янукович.  

«Що стосується покарання винних: де ми впевнені, давайте покараємо. Де постраждали люди, давайте ми приймемо рішення і у вівторок проголосуємо амністію. Знімемо всі ці питання по всіх», – сказав також Янукович.

«Давайте будемо мудрішими, спокійно давайте розберемося на нашій рідній землі. Нам треба елементарна довіра один до одного і спільна відповідальність. Я закликаю до співпраці, діалогу і чесно подивитися в очі один одному», - резюмував відтак він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів