Будівництво баскетбольної арени у Львові показують он-лайн

17:31 3 жовтня 2013 р.

Фото до новини

При потребі її лише за ніч зможуть трансформувати зі спортивного на концертний або виставковий майданчик.

На сайті «United Basketball Investments» – компанії-інвестора будівництва мультифункціональної арени у Львові, на якій пройдуть матчі чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, за процесом її спорудження відтепер можна спостерігати в режимі реального часу (http://www.ubi2015.com.ua/ua/objects/construction/2).

Сайт «UBI» інформує також, що ця мультифункціональна спортивно-розважальна арена, яка постане у Львові по вулиці Кульпарківській, 226г, зможе приймати понад 100 видів спорту. А при потребі лише за ніч її трансформуватимуть зі спортивного на концертний або виставковий майданчик.

Та все ж цей об’єкт реалізовується передусім відповідно до вимог європейської асоціації баскетболу FIBA. В експлуатацію його заплановано ввести у другому кварталі 2015 року, а станом на початок жовтня 2013-го компанією «United Basketball Investments» укладено інвестиційний договір про користування земельною ділянкою з комунальним підприємством, уже затверджений сесією місцевої ради.

Відтак проект знаходиться на фінальній стадії проектування, проводяться роботи з підготовки відведеної під нього ділянки до реалізації на ній будівельного проекту, завершується розробка планування території й уже виконано програму випробування паль. Наразі фактичні інвестиції в проект Львівської мультифункціональної арени склали 6,5 млн грн. (включають витрати компанії на отримання вихідних даних для проектування, виконання проектних робіт, а також підготовчі роботи будівництва).

А загальна вартість проекту – близько 35 млн доларів. Але станом на сьогодні фінансування цього будівництва відбувається за рахунок власних коштів компанії.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів