«Карпати» транслюватимуть ще один спаринг

10:25 14 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Львів’яни проведуть у вівторок, 14 лютого, свій останній товариський матч на других турецьких зборах.

Матч львівських «Карпат» із копенгагенським клубом «Фремад Амагер» розпочнеться сьогодні о 16:00. Данський клуб – команда з великою історією. Він був заснований 10 червня 1910 року в однойменному районі Амагер Вест у столиці Данії.

Найбільшого успіху команда з Копенгагену досягла у далекому 1972 році. Тоді цей клуб пробився до фіналу Кубка Данії у другому дивізіоні країни, але поступився вже згаданому «Вайле».

Початок нового тисячоліття ознаменував для «ангелів» не найкращі часи. Команда знову потрапила у нижчий дивізіон чемпіонату Данії, за три місяці у клубі змінилось чотири тренери... У сезоні 2003-го року команда нарешті почала рухатись вгору, зокрема, завдяки Томасу Маале, котрий став кращим бомбардиром і допоміг повернутись до першого дивізіону країни.

На сьогодні «Фремад Амагер» виступає у першому дивізіоні Данії. Команда знаходиться у верхній частині турнірної таблиці, займаючи 5-те місце серед 12-ти клубів. Від першої сходинки їх відділяє всього 3 очка, а тому шанси вибороти золото «ангели» все ще зберігають.

З 2014-го року до керма команди прийшов новий данський спеціаліст – Йон Єнсен, відомий своїми виступами у якості гравця лондонського «Арсеналу». Єнсен досяг значного успіху і разом зі збірною Данії, коли у 1992 році на Чемпіонаті Європи у фінальному матчі проти німців, він забив перший гол та допоміг команді вперше в історії виграти цей турнір.

Кістяк команди переважно складають данські футболісти, зокрема, ті, які вже пограли у кількох командах першого дивізіону країни. Та серед них є і легіонери: з Македонії та двоє гравців з Фарерських островів.

Тож, у вівторок, о 16:00 розпочнеться товариська гра проти данського «Фремад Амагер». Традиційно, пряму трансляцію матчу можна буде переглянути на офіційному сайті клубу.

Про це повідомили сьогодні, 14 лютого, в інформаційному центрі «Карпат». Як інформував «Щоденний Львів», «Карпати» вже транслюють зараз один зі своїх спарингів із данцями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів