Найкращих уболівальників України хоче покарати ФІФА

23:05 23 вересня 2013 р.

ФІФА може застосувати санкції до збірної України за емоційну поведінку уболівальників у Львові. За це може бути штраф, проведення матчу збірної при порожніх трибунах або, навіть, зняття очок.

Керівник львівського фан-руху «Завжди вірні» Тарас Павлів прокоментував події, які відбувалися на «Арені Львів» під час футбольного матчу Україна - Сан-Марино. Нещодавно з'явилися у ЗМІ чутки, що ФІФА може застосувати санкції до збірної України за поведінку уболівальників у Львові, в тому числі й прояв нацизму (?!) на трибунах. За це може бути штраф, проведення матчу збірної при порожніх трибунах або, навіть, зняття очок. Нагадаємо, наступний матч національна збірна проведе у Харкові 11 жовтня з польською командою. 

«Якщо говорити про піротехніку, то ми її палили, палимо і будемо палити. Це фанатський звичай. Без піротехніки ми б так добре не підтримували команду. Від її застосування ще ніхто не постраждав.

Герб дивізії «Галичина» - це герб людей, які боролися за незалежність України. Ніхто не говорить, що це заборонено. У роздруківках ФФУ немає інформації, що це заборонений символ », - сказав Павлів в ефірі програми «Великий футбол».

Як відомо, дивізія "Галичина" нічого спільного не мала з вйськами СС, що їй приписувала радянська історія. Але цей міф живучий, з'ясовується, навіть серед футбольних суддів. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів