Брак коштів може паралізувати зимовий Львів, – «Україна Комунальна» (відео)

11:33 20 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Наразі йому передано лише сім одиниць снігоочисної техніки. Ще на 11 подали платіжні доручення в казначейство, яке блокує їх.


Відео: youtube.com

Як інформує сьогодні, 20 листопада, інформаційне агентство «Україна Комунальна», йому повідомили в прес-службі Львівської міської ради, що брак коштів може паралізувати зимовий Львів – хоч його комунальні підприємства наразі вже мають 120 одиниць зимової техніки. Районні адміністрації тим часом заготовляють піско-соляну суміш для посипання міських доріг, однак є проблеми із проплатами казначейства. 

Бо в кожному районі є в середньому 900 тонн піскосуміші, а за минулий зимовий сезон було використано в середньому 3,5 тисячі тонн. За словами голови Шевченківської районної адміністрації Львова Олександра Удовенко, вони отримали понад 900 тонн суміші, однак платіжні доручення за неї на суму 254 тис грн. казначейство не виконує.

У Залізничному районі Львова – близько 1 тисячі тонн є на залишках із попередніх закупівель. Цієї ж осені тендеру поки що не проводили через блокування коштів. Схожа ситуація – у Личаківському та Сихівському районах.

«Україна Комунальна» нагадує відтак, що цього року Львів закупив 35 одиниць снігоочисної техніки та дві одиниці відповідного обладнання. Для цього з міського бюджету виділили 18,8 млн грн.

Але наразі місту передано лише сім одиниць снігоочисної техніки. Ще на 11 одиниць подали платіжні доручення в казначейство. Якщо воно не заблокує їх, то Львів прибиратимуть нові екскаватори-навантажувачі, міні-навантажувачі, трактори та багатофункціональний комунальний автомобіль».

Як повідомляв «ЩЛ», у казначействі заблоковано вже більше 90 млн. грн. Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів