Депутати Львівської міськради прийняли ухвалу щодо відходів

11:18 26 грудня 2016 р.

У ЛМР запевнили: «До 1 лютого наступного року має бути оприлюднена стратегія вирішення проблем зі сміттям у місті на найближчі п’ять років».

У Львівській міськраді повідомили в понеділок, 26 грудня, що сьогодні під час пленарного засідання прийнято ухвалу «Про врегулювання питання поводження з відходами на території промзони заводу «Сільмаш» за адресою Львів, вул. Т.Шевченка», якак передбачає «заборону будь-якої діяльності, пов’язаної з відходами, що ведеться на території промзони «Львівхімсільмаш» на вулиці Шевченка, у випадку, якщо така суперечить чинному законодавству» й «зобов’язує відкрити інформацію, надавши належно засвідчені копії правововстановлюючих документів на усі будівлі, споруди та земельні ділянки, на яких знаходяться будівлі, що належать до комунальної власності на території промзони «Львівхімсільмаш».

«До 1 лютого наступного року має бути оприлюднена стратегія вирішення проблем зі сміттям у місті на найближчі п’ять років. Управління екології та благоустрою Львівської міської ради має виконати Комплексну екологічну програму на 2012-16 рік в частині створення ландшафтного Заказника «Білогорська долина» та передбачити на це кошти у міському бюджеті на 2017 рік», – повідомили також сьогодні, 26 грудня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів