Держгірпромнагляд не дозволяв канатну переправу «Zip-line» у парку «Знесіння»

15:34 17 жовтня 2013 р.

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Львівській області не надавало ТОВ «Кайзер парк» дозволу на роботу атракціону канатна дорога «Zip-line» у парку «Знесіння» та не перевіряло його роботу. Тож всі, хто користає з послуг переправи, роблять це на свій страх і ризик.

Попри це, як вже писав «Щоденний Львів» у вівторок у матеріалі «Канатна переправа у Львові працює по-чорному», зупиняти роботу атракціону довелось міліціонерам. Адже атракціон «Zip-line» не лише активно працює, але й запрошує дітей з інтернату безкоштовно покататись. На сайті компанії  

«Кайзе Парк» kaiserpark.com.ua зазначено, що атракціон канатна переправа «Zip-line» з 9 вересня 2013 року працює щодня з 10.00 до 18.00. Вихідний день – субота. Сьогодні це повідомлення з сайту вже щезло. Не випадково, мабуть. 

Бо якщо вчора Мирон Кульчицький, директор ТОВ «Кайзер парк» обіцяв надати повну інформацію з приводу дозвільних документів, то сьогодні PR-менеджер ТОВ «Кайзер парк» Вікторія, яка відмовилась називати своє прізвище, повідомила, що «через велику кількість запитів від журналістів, компанія не буде на них відповідати». Натомість компанія проведе прес-конференцію наступного тижня, де покаже всю дозвільну документацію. 

 Довідка:

Згідно з постановою Кабінету міністрів України   від 26 жовтня 2011 р. N 1107 «Про затвердження Порядку видачі дозволів,  на виконання робіт підвищеної небезпеки та на   експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» єдиним органом, який надає дозвіл на роботу устаткування атракціонів підвищеної небезпеки - стаціонарних, пересувних та мобільних - є територіальне управління Держгірпромнагляду за місцем реєстрації підприємства. А  ТОВ «Кайзер парк» зареєстроване у м. Львові. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів