Діяльність «Львівспецкомунтрансу» перевірить аудиторська компанія, – Садовий

11:50 26 грудня 2016 р.

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив у понеділок на сесії ЛМР, що залучить аудиторську компанію, яка перевірить діяльність «Львівспецкомунтранс» та використання коштів з міського бюджету.

Андрій Садовий також пообіцяв: «Вся інформація буде публічною. Комісія буде працювати чітко і системно. Я зацікавлений, щоб кожна гривня з бюджетних коштів була максимально досліджена. Ми не маємо права допустити будь-яких порушень».

Міський голова Львова також зазначив: «Ми сьогодні проголосували ухвалу, де ми створили комісію, де ми чітко дали розуміння доступу до всієї документації. Ми визначимо одну з найкращих компаній в Україні, яка перевірить діяльність ЛКП «Львівспецкомунтранс». Щоби це було публічно для всієї громади, щоби фахові аудитори, юристи, фінансисти дослідили».

Андрій Садовий також запевнив: «Я би дуже хотів, щоб ми в 2017 році вийшли на нормальне функціонування полігону, який ми маємо забезпечити. Щоби ми в 2017 році почали будувати завод по переробці сміття. І щоби в 2017 році почали рекультивацію нашого полігону, який зараз є закритий. Ви повинні розуміти, що місто повинне бути в чистоті, тому що кожен кілограм не вивезеного сміття лягає на плечі наших двірників».

Про це повідомили сьогодні, 26 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Як інформував «ЩЛ», депутати Львівської міськради прийняли ухвалу щодо відходів, а також створили комісію для контролю за ними.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів