Львівський військовий вигнав з фансектора ФК «Карпати» батька заступника Єрмака (відео)

22:24 28 квітня 2024 р.

Фото до новини

Інцидент трапився на виїзному матчі «Карпат» у Полтаві 27 квітня.


Про це повідомляють у соціальних мережах, пише DailyLviv.com.

Як зазначають, учора на виїзному матчі «Карпат» у Полтаві, львівʼянин, активіст та захисник України Антон Петрівський, вигнав із фанатського сектора львівського медведчуківця Ігоря Шурму. 

Ігор Шурма, за словами очевидців, покинув фансектор і туди більше не повернувся.

Антон Петрівський нагадав Ігорю Шурмі про його активну антиукраїнську діяльність, невизнання терористами ДНР та ЛНР.  Ігор Шурма був народним депутатом попередніх скликань від «Опозиційного блоку» та Партії регіонів. 

Читайте також: Заступник Єрмака Ростислав Шурма вважає бізнес свого брата на окупованій території законним

Нагадаємо, Ігор Шурма  — батько Ростислава Шурми, який з 23 листопада 2021 року є заступником керівника Офісу Президента України. З 30 липня 2012 до 25 листопада 2019 працював гендиректором заводу «Запоріжсталь», був депутатом Донецької обласної ради 6-го скликання (Партія регіонів) у 2010-2014 роках.

За інформацією "Чесно", Ігор Шурма у ВР не голосував за визнання росії країною-агресором, пояснивши це тим, що "країни Європи цього поки не визнали".

Крім того, він саботував голосування за прийняття державного бюджету, заборону комуністичних символів і голосував проти законопроєкту про мирне врегулювання в окремих районах Донецької та Луганської областей і звільнення Криму.

Того ж року заперечував, що Голодомор був геноцидом українського народу і публічно відмовився вшанувати пам’ять його жертв. Також Шурму облили свинячою кров’ю після пресконференція, яку нардеп давав з нагоди відкриття своєї громадської приймальні у Львові.

У відео є ненормативна лексика.

Читайте такожЗеленський, Шурма, Єрмак та ще 31 високоурядовець. Скільки заробили у 2023 році

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів