Міський голова спробував заспокоїти львів’ян новими транспортними одиницями

13:20 22 грудня 2016 р.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив у четвер: «Я кожен мікрорайон поважаю та шаную і не дам в образу нікого».

У Львівській міськраді повідомили в четвер, 22 грудня, що сьогодні, 22 грудня, міський голова Андрій Садовий «вкотре наголосив під час пленарного засідання на важливості збільшення кількості комунального громадського транспорту». За його словами, «впродовж найближчих двох-трьох місяців місто отримає близько 80 нових транспортних одиниць», а «частину з них, зокрема, планують скерувати на маршрути, які курсують до Рясне».

Андрій Садовий також конкретизував: «Це є 20 автобусів «Богдан» - 16 з них вже є у Львові, п’ять тролейбусів – три вже є в депо, і 55 нових автобусів «Електрон» – перших 20 плануємо отримати до кінця цього року. Я дав доручення управлінню транспорту, щоб, в першу чергу, ми покращили сполучення мікрорайонів Рясне-1, Рясне-2 з центром міста та з іншими районами. Для мене мешканці, які живуть в Рясне-1, в Рясне-2 є в пріоритеті, я для цього буду робити все можливе».

Міський голова також запевнив: «Я дуже прошу, щоб мешканці, які живуть в цих мікрорайонах, були мудрими і не підвалися на численні маніпуляції і численну брехню, яку пробують вкладати в їхні вуха. Я кожен мікрорайон поважаю та шаную і не дам в образу нікого. І будь-які рішення, які я приймаю і прийматиму, я приймаю в інтересах всіх мешканців Львова».

Про це повідомили сьогодні, 22 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Як інформував «ЩЛ», жителі чотирьох мікрорайонів протестують проти будівництва сміттєсортувального комплексу на території колишнього заводу «Львівхімсільмаш», зокрема, сьогодні пікетувальники призупинили у Львові сесію міськради, вимагаючи, аби участь у ній взяв Садовий, щоб висловити його свою думку особисто, але він не вислухав їх вимоги, а в ЛМР заявили, що засідання її сесії зірвали активісти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів