На дорогах Львівщини загинули ще три людини

17:10 2 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Двоє з них – жінки, одну з яких збито на пішоходному переході.

Як повідомляє сьогодні, 2 грудня, прес-служба обласного управління ДАІ, вчора о 18.30 годині на вулиці Стрийській у Дрогобичі 33-річний мешканець Сколівського району скоїв за кермом мікроавтобуса «Форд Транзит» наїзд на 51-літнього пішохода. За попередніми даними, цей житель Дрогобича раптово вийшов на дорогу поза пішохідним переходом, а від отриманих травм загинув на місці ДТП. 

Своєю чергою, в селі Волиця Мостиського районі, як інформує в понеділок прес-служба обласного управління ДАІ, о 01.30 в суботу 29-річний мешканець Жовківського району збив за кермом автомобіля «Opel Astra» на пішохідному переході 37-річну жительку Мостиського району, яка також загинула від отриманих травм на місці ДТП. 

Натомість обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомляє сьогодні, 2 грудня, що 30 листопада о 08:11 до рятувальників надійшло повідомлення про зіткнення на дорозі «Львів – Рава-Руська» біля селища міського типу Куликів Жовківського району мікроавтобуса «Volkswagen Transporter» (на фото) та автомобіля «Renault Sandero». Пожежно-рятувальному відділенню довелося вивільняти з деформованого «Renault Sandero» її водія – жительку Сокаля 1965 року народження, яка померла з діагнозом тупа травма живота в реанімаційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

За попередніми даними прес-служби обласного управління ДАІ, зіткнення скоїла водій «Renault Sandero». Прямуючи в напрямку Львова, вона виїхала на зустрічну смугу, де в цей час їхав «Volkswagen Transporter», яким керував 37-річний львів’янин. Унаслідок цього ДТП були травмовані ще шестеро людей– 46-річний мешканець Сокаля, який був пасажиром автомобіля «Renault» (у нього – тупа травма живота та грудної клітки й перелом плеча), а також водій автомобіля «Volkswagen» та четверо його пасажирів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів