На дорогах Львівщини загинули вчора внаслідок ДТП троє людей

09:00 22 грудня 2016 р.

Рятувальники деблокували тіло загиблого словака, затиснутого в автомобілі.

У середу, 21 грудня, близько 11:00 на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Тухолька в Сколівському районі не впорався, рухаючись в напрямку міста Чоп, з керуванням автомобіля «Шкода Октавія» його 30-річний водій, громадянин Словаччини, який з'їхав з мосту, перекинувся й загинув на місці ДТП. Рятувальники деблокували тіло загиблого, затиснутого в автомобілі.Його 34-річну пасажирку, жительку Луцька, госпіталізували до Сколівської лікарні. 

Також у середу, 21 грудня, о 17:45 на вулиці Володимира Великого у Дрогобичі 17-річний дрогобичанин скоїв за кермом водій мікроавтобуса «Фольксваген Т4» наїзд на 75-річного місцевого дрогобичанина, який від отриманих травм загинув на місці події.

Також у середу, 21 грудня о 18:30 житель Івано-Франківської області скоїв на вулиці Дрогобицькій у Стрию за кермом автомобіля «Опель Віваро» наїзд на 66-річну місцеву мешканку, яка від отриманих травм загинула на місці ДТП.

Про це повідомили сьогодні, 22 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів