Нардеп не випускає з кабінету головного лікаря Львівського наркодиспансера

14:00 30 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Володимира Парасюка в інтернет-мережі «Facebook»

Народний депутат Володимир Парасюк заявив, що тест голови Жовківської РДА фальсифікується.

Головний лікар Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру Мирослава Кабанчик повідомила в п’ятницю, 30 грудня, що народний депутат Володимир Парасюк зачинив її в кабінеті, нікуди не випускає й перебуває поруч зі нею. Медик розповіла: «Я приїхала о дев’ятій ранку на вулицю Наукову, 49 (у Львівський обласний державний клінічний наркологічний диспансер. – ред.). Там ще з ночі перебуває депутат Володимир Парасюк з активістами, які виясняють ситуацію щодо голови Жовківської РДА. Парасюк зачинив мене в кабінеті, сидить тут від ранку поряд зі мною. Я викликала поліцію, правоохоронці пообіцяли, що приїдуть,сказали очікувати. Що робиться в коридорі – я не знаю, я зачинена. Парасюк нічим свої дії не мотивує».

За словами Мирослави Кабанчик, зранку у диспансері при ній проводилася експертиза щодо того, чи перебувала голова Жовківської РДА Надія Щур за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Мирослава Кабанчик повідомила про це Західній інформаційній корпорації.

Натомість народний депутат Володимир Парасюк розповів у соціальній мережі: «Голова Жовківської РДА Надія Щур після новорічного корпоративу сіла напідпитку за кермо. Її затримала патрульна поліція. Вона відмовилась проходити тест на стан алкогольного сп'яніння. Вирушили до Львівського обласного наркологічного диспансеру. А тут все як завжди. Вказівка згори від Мирослави Орестівни Кабанчик і все фальсифікується! Наразі ми тут. З нами є патрульні, які хочуть довести, що правда завжди перемагає. Запрошуємо всіх».

Володимир Парасюк написав це сьогодні, 30 грудня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також опублікував відео й фото з місця події. Як інформував «Щоденний Львів», патрульні зареєстрували стан алкогольного сп'яніння голови Жовківської РДА, яка, за словами голови облдержадміністрації Олега Синютки, зважаючи на суспільний резонанс, написала заяву на звільнення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів