У передчутті війни. Поляки скуповують нерухомість в Іспанії

13:14 27 березня 2024 р.

Фото до новини

Фіксується значний попит на нерухомість в Іспанії серед поляків, особливо серед покупців з бюджетом близько 150 тисяч євро.

Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

Іспанські агенти з нерухомості відзначають зростання кількості клієнтів, які шукають квартири. Однак, зазначається, що знайти житло за такий бюджет може бути складно, але все-таки можливо.

Наприклад, в Естепоні розташовано 132 підхожі квартири. Серед них будуть доступні квартири різних площ, від 59 до 138 квадратних метрів. Ціни на них починаються від 186 тисяч євро і можуть досягати понад 500 тисяч євро.

Читайте також:  З 1 лютого в Польщі роздаватимуть повістки

Польща стикається зі своїми внутрішніми та зовнішніми викликами, одним з яких є потенційна загроза війни. Зберігаючи свої суверенітет і безпеку, польська влада активно працює над зміцненням своїх оборонних потужностей та співпрацює з партнерами у НАТО та в інших міжнародних союзах. Проте, жодна країна не може гарантувати повну відсутність конфліктів або воєн, і Польща не є винятком.

Як і в будь-якому суспільстві, важливо пильно стежити за політичними та соціальними динаміками, щоб вчасно виявляти та вирішувати можливі конфліктні ситуації і забезпечувати мир та стабільність в країні.

Читайте також: Мобілізація або початок війни. Полякам повідомили про ліміт часу для прибуття у військову частину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів