Реконструкція колектора на вулиці Богданівській розпочнеться 3 січня, – ЛМР

16:00 30 грудня 2016 р.

Як зазначили у «Львівводоканалі», роботи на ділянці від перехрестя вулиць Старознесенської й Тарасівської вгору Богданівською до церкви Різдва Пресвятої Богородиці заплановано завершити до 1 березня

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 30 грудня, що, за інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, з 3 січня заплановано розпочати реконструкцію аварійного колектора на вулиці Богданівській. Замовник цих робіт – «Львівводоканал», а підрядником – компанія «Вест-інвест».

Як зазначили у «Львівводоканалі», роботи будуть виконувати на ділянці від перехрестя вулиць Старознесенської й Тарасівської вгору Богданівською до церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Як додали у відділі капітального ремонту, матеріали для виконання робіт вже закуплено і роботи заплановано завершити до 1 березня наступного року. На період виконання робіт рух автотранспорту на вказаній ділянці буде обмежено.

У міськраді також нагадали: «На замовлення департаменту житлового господарства та інфраструктури, у 2016 році розпочато реконструкцію вулиці Богданівської (від вулиці Золочівської до вулиці Пластової) і також продовжено розпочату на замовлення управління капітального будівництва реконструкцію на ділянці від вулиці Глинянський Тракт до вулиці Золочівської. На ділянці від вулиці Золочівської до вулиці Пластової замінено інженерні мережі, влаштовано два шари асфальтобетону, частково замощено тротуари  бетонною плиткою». 

На 2017 рік заплановано влаштування ще одного (верхнього) шару асфальтобетону, завершити ремонт тротуарів, влаштувати асфальтобетонне покриття на велосипедній доріжці, влаштувати зовнішнє освітлення та впорядкувати газони. По другому проекту – від вулиці Глинянський Тракт до вулиці Золочівської – роботи проводились тільки на ділянці від вулиці Золочівської до вулиці Старознесенської. Там прокладено мережі дощової каналізації, встановлено бордюри, влаштовано дорожню основу та один шар асфальтобетонного покриття. У 2017 році будуть продовжені роботи з влаштування проїжджої частини, велодоріжки, тротуару», – повідомили також сьогодні, 30 грудня, в прес-службі Львівської міськради.

Як інформував «Щоденний Львів», у п’ятницю, 30 грудня, вночі на частині вулиці Богданівської провалилася частина колектора.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів