Російських авіаційних ударів зазнали майже 30 населених пунктів України

08:51 28 квітня 2024 р.

Фото до новини

Під артилерійським вогнем ворога були понад 110 населених пунктів дев'яти областей України.

Генеральний Штаб Збройних Сил України повідомив оперативну інформацію станом на 06:00 28.04.2024, пише DailyLviv.com. Впродовж минулої доби відбулося 88 бойових зіткнень.

Загалом ворог завдав 32 ракетних і 64 авіаційних удари, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Минулої доби авіаційних ударів зазнали двадцять населених пунктів Донецької області, по три - Харківської і  Херсонської, два - Луганської. 

Під артилерійським вогнем були понад 110 населених пунктів дев'яти областей - Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської.

На Авдіївському напрямку, наші захисники відбили 35 атак у районах населених пунктів Новокалинове, Керамік, Уманське та Нетайлове Донецької області.

На Лиманському напрямку ворог провів 14 атак в районах Невського, Серебрянського лісництва Луганської області та Тернів на Донеччині.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку відбили 8 російських атак у районах населених пунктів Спірне, Виїмка, Іванівське, Кліщіївка та Новий Донецької області.

На Оріхівському напрямку окупанти 2 рази атакували позиції наших захисників у районах Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

Упродовж доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу противника. 

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 1 пункту управління та 2 радіолокаційних станціях ворога.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів