Рятувальники знайшли в Славському заблукалих і передали медикам травмованих

09:30 25 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Двоє туристів загубилися на північному схилі горі Тростян.

У вівторок, 24 січня, о 20:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що двоє туристів-лижників 1995 та 1993 років народження заблукали на горі Тростян у селищі Славське в Сколівському районі. Один із заблукалих хлопців не розгубився й зателефонував до рятувальників по допомогу.

Він повідомив, що під час катання на лижах вони загубились на північному схилі горі Тростян і не можуть знайти безпечну дорогу. На пошуки хлопців негайно вирушили рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ДСНС України. 

О 22:10 заблукалих знайшли на північному схилі гори Тростян. Медичної допомоги вони не потребували. Рятувальники доправили хлопців до селища Славське.

Про це повідомили сьогодні, 25 січня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

У вівторок, 24 січня, працівники Славської пошуково-рятувальною групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби також надали допомогу п’ятьом травмованим туристам-лижникам.на лижних трасах гір Тростян, Політехнік та Захар Беркут. Зокрема, житель Славського 1994 року народження отримав під час катання травму ключиці.

Одеситка 1997 року народження травмувала праве плече, львів’янка 1988 року народження травмувала під час спуску праву ногу, ще один одесит, 1985 року народження, а також житель Миколаїва 1990 року народження також травмували праву ногу.  Рятувальники спустили травмованих зі схилів й передали медикам для надання подальшої допомоги.

Про це теж повідомили сьогодні, 25 січня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів