Садовий знову оголосив перерву в засіданні сесії ЛМР

14:50 22 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді пояснили, що перерву в роботі її сесії знову оголошено тому, що активісти ГО «Розвиток громади» заблокували трибуну.


У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 22 грудня: «У роботі пленарного засідання міської ради знову оголошено перерву – до 15:00».

У ЛМР також розповіли: «Після того, як активісти ГО «Розвиток громади» зірвали пленарне засідання, міський голова Андрій Садовий оголосив перерву до 13:00. Після перерви депутати розпочали формувати порядок денний, зокрема, було вилучено 10 питань та внесено шість додаткових. Зокрема, було запропоновано розглянути на сесії додаткове питання щодо заборони сортування та складування сміття на вулиці Шевченка, 327г. Оскільки вказаний проект ухвали є непропрацьований, міський голова оголосив перерву до 15:00. Після цього активісти ГО «Розвиток громади» знову заблокували трибуну у сесійній залі».

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Ухвала, яку мені поставили не стіл, не завізована і не відповідає закону. Я хотів би перед тим, як ми це питання будемо дебатувати, поспілкуватись з керівниками фракцій, повідомити їм інформацію, яка важлива для функціонування міста Львова. Попрошу керівників фракцій підійти. Оголошується перерва до 15.00».

Про це повідомили сьогодні, 22 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Натомість депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 22 грудня на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Мер оголосив обід і вийшов, активісти заблокували трибуну, вимагають включити їхню пропозицію в ухвалу – жодних робіт «Львівспецкоментрансу» й припинити роботу на Шевченка 327г».

Як інформував «ЩЛ», жителі чотирьох мікрорайонів протестують проти будівництва сміттєсортувального комплексу на території колишнього заводу «Львівхімсільмаш», зокрема, сьогодні пікетувальники призупинили у Львові сесію міськради, вимагаючи, аби участь у ній взяв Садовий, щоб висловити його свою думку особисто, міському голові Львова влаштували «коридор ганьби», активісти побилися з охоронцями міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів