Служба зайнятості запустила «електронну чергу» для реєстрації безробітних

16:20 19 січня 2017 р.

Завдяки сервісу ДСЗ можна, не виходячи з дому, записатися на первинний прийом до центру зайнятості або отримати консультації.

Виконувач обов’язків голови центрального апарату Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко повідомив сьогодні, 19 січня, що вона запустила в роботу сервіс, за допомогою якого кожен може самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості України. Чиновник також запевнив: «Не чекаючи відповідних законодавчий змін, Державна служба зайнятості продовжує реформування. Для нас уже не є новинками відеорезюме, відео презентації вакансій, онлайн-співбесіди. Ми прагнемо бути на крок попереду. Для нас важливо бути ближчими до людей, консультувати, направляти, а найголовніше – надавати допомогу в пошуку гідної роботи із достойною заробітною платою. Тому розпочав свою роботу наш новий сервіс із онлайн-реєстрації на прийом. Це заощадить час шукачів, і дозволить підійти до пошуку роботи більш продуктивно». 

За словами Валерій Ярошенко, завдяки сервісу можна не виходячи із дому записатись на первинний прийом до центру зайнятості або отримання консультації. У разі, якщо особа зарезервувала для себе час, їй не потрібно отримувати талон на відвідування, а необхідно безпосередньо звернутися до фахівця центру зайнятості.

Послуга електронної черги реєстрації безробітних http://www.dcz.gov.ua/EReception/#/about доступна громадянам на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua через рубрику «Електронні послуги». Причому це лише частина великої модернізації Служби зайнятості – вже в першому кварталі цього року запрацює новий сайт ДСЗ.

Цей інформаційний ресурс стане найбільшим майданчиком для пошуку роботи в Україні. До розробки його концепції були залучені кращі міжнародні експерти, в тому числі – представники МОП і ООН. Сайт покликаний супроводжувати кар’єру людини протягом усього життя. Він дає можливість створювати інтерактивні профілі користувачів, особисті веб-кабінети.

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, на сайті центрального апарату Державної служби зайнятості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів