У Львові намагаються уникнути наступного страйку водіїв електротранспорту

16:13 8 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Над цим «фахово працюють юристи, інші служби».

Міський голова Львова Андрій Садовий вкотре продемонстрував, що йому неабияк дошкулив попереджувальний страйк водіїв львівського електротранспорту, проведений зранку 2 жовтня. Сьогодні він, як інформує прес-служба міської ради, повідомив, що до роботи комісії, котра, з його слів, «має дослідити ситуацію щодо невиїзду на лінії трамваїв та тролейбусів», «долучилось юридичне управління».

Міський голова пояснив при цьому: «На сьогодні важливо, щоб такі дії в подальшому не повторювались у Львові. Будуть зроблені дуже серйозні організаційні висновки. Процедура страйку дуже чітко регламентується чинним законодавством. Ця процедура, безперечно, не була витримана. Треба поважати закон, треба поважати громаду міста Львова. Думаю, за результатами роботи комісії будуть зроблені серйозні оргвисновки. Дочекаємось результатів комісії, бо фахово працюють юристи, інші служби. Мені важливо, щоб ми поважали закон».

Прес-служба міської ради додає, що, за інформацією її департаменту житлового господарства та інфраструктури, казначейство не пропускає для «Львівелектротрансу» 1,4 млн. грн. Та й з державного бюджету йому не відшкодовано кошти на суму 7,4 млн. грн. 

Як повідомляв «Щоденний Львів», 2 жовтня о 6-й ранку водії львівського електротранспорту оголосили попереджувальний страйк і не виїхали на маршрути. До цієї акцію протесту їх спонукала заборгованість із заробітної плати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів