У Сихівському районі Львова вирішили одягнути сто дітей із малозабезпечених сімей

17:44 2 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: dou38.ru

Відтак закликають їх батьків звертатися за допомогою, а небайдужих – долучитися до цієї акції.

Про це повідомила прес-служба міської ради. За її інформацією, відділ соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та Центр опіки сиріт уже розпочали акцію «Соціальна комора».

У ході неї вони прагнуть вберегти їх від застуд принаймні 100 дітей із малозабезпечених сімей. Відтак пропонують тим батькам, які потребують теплий одяг і взуття для своїх дітей, але не можуть собі його дозволити, звернутися до фахівців із соціальної роботи за адресою: Львів, вулиця Зубрівська, 9 або зателефонувати за номером: 221-77-21. 

Начальник відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Максим Годяк повідомив із цього приводу:

«З приходом осені необхідно правильно підбирати одяг, оскільки для здоров’я дитини однаково шкідливі, як охолодження, так і перегрів. Не слід забувати і про зручність взуття.

Дитину потрібно навчати здорового способу життя та про те, як самостійно охороняти себе від загроз. Для забезпечення всіх потребуючих сімей з дітьми необхідним одягом, просимо небайдужих людей доброї волі долучитись до нашої акції та допомогти одягом, взуттям, іншими атрибутами гардеробу, передаючи його в «Соціальну комору».

Як інформував «ЩЛ», у Львові молодь збирає теплий одяг для безхатченків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів