Львів попрощається зі захисником Віктором Гарбузом, якого поховають на Голосківському кладовищі

16:44 14 квітня 2024 р.

Фото до новини

Чин похорону воїна Віктора Гарбуза розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com

У понеділок, 15 квітня, Львів попрощається з військовослужбовцем Віктором Гарбузом, який захищав Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань. Чин похорону воїна Віктора Гарбуза розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають захисника України на Голосківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Віктор Гарбуз (31.07.1979 - 11.04.2024). Проживав у місті Краматорськ Донецької області.

Навчався у Ліцеї №35 імені Валентина Шеймана Краматорської міської ради Донецької області. Згодом здобув освіту у місцевому інституті. Після завершення навчання працював у сфері деревообробки та виробництва меблів. У вільний час захоплювався нумізматикою.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів. Його родина була змушена покинути рідний дім та перебратися до Львова. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави у складі 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України. При проходженні служби отримав важке поранення. Під час лікування активно займався волонтерською діяльністю.

У Віктора Гарбуза залишилися мама та дружина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів