На Львівщині упіймали викрадача автомобіля

13:05 29 квітня 2024 р.

Фото до новини

Викрадений автомобіль розшукали "шерифи".

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Як встановили правоохоронці, 27 квітня близько 10.00 у місті Новий Калинів, Самбірського району, 33-річний місцевий мешканець незаконно заволодів автомобілем «Фольксваген Гольф», який належить 21-річній мешканці міста та поїхав у невідомому керунку. Виявивши відсутність автомобіля, власниця звернулась по допомогу у поліцію.

Читайте також: Викрадач автомобіля в'їхав у відбійник на об’їзній дорозі Львова

До розкриття злочину були залучені поліційні офіцери громади та співробітники інших підрозділів Самбірського районного відділу поліції. Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», поліційні офіцери громади виявили розшукуваний автомобіль у сусідньому селі, встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Автозлодії з Волині доїхали на викраденому біля Львова авто лише до Радехова

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Розшуканий автомобіль правоохоронці вилучили на спецмайданчик.

Читайте також: У Львові викрали автомобіль громадянина Франції на запчастини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів