У Львові іноземець погрожував бармену ножем, викрав виторг і втік

13:25 3 травня 2024 р.

Фото до новини

Особу затриманого встановлено – ним виявився 42-річний іноземець, який тимчасово проживає у Львові.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

2 травня близько 11.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від працівника одного з ресторанів, розташованого у центральній частині Львова. За словами заявника, у приміщення зайшов невідомий чоловік, підійшов до барної стійки, погрожуючи бармену ножем заволодів виторгом у сумі близько 5 тисяч гривень, після чого втік.

До розшуку та затримання зловмисника були залучені оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції №1, співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини, а також патрульні поліціянти.

Читайте також: На Львівщині двоє іноземців зі зброєю напали на підлітка й забрали мотоцикл

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування розшукуваного – на площі Ринок, де його й затримали співробітники Управління патрульної поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Читайте також: У Львові студент-іноземець вчинив розбійний напад на земляка з Африки

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dw.de/

 

новобудови Львів