Другий перегляд сучасного польського кіно „Під Високим Замком”

4 жовтня 2013 р. 18:30

Місце проведення: Кінопалац, вул. Театральна, 22

  • 0
  • 795

Організатор: Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові

Відкриватиме 2-ий ПСПК фільм „Польська сиберіада”, який є епічною розповіддю про долю виселених на Сибір поляків. Спеціально з цієї нагоди до Львова прибудуть :   

·         режисер стрічки Януш Заорскі;

·         виконавець головної ролі Адам Вороновіч;   

·         українські актори, виконавці ролей другого плану - Валерія Гуляєва та Андрій Журба;   

·         продюсер Мірослав Словіньскі.

Серед спеціальних гостей 2-го ПСПК будуть також режисер Януш Маєвскі; актори, які зіграли у стрічці „Замкнута система” Казімєж Качор та Войцєх Жолондковіч.   

Відразу після показу фільму відбудеться прес-конференція за участі запрошених акторів та режисерів. До слова, вона стане єдиною нагодою поспілкуватись з виконавцем головної ролі Адамом Вороновічом, який відразу після відкриття повертається до Польщі.   

Після урочистості відкриття увазі гостей та відвідувачів буде представлено виставку „На кінематографічному небозводі – львівські артисти польського кіно”. Вона розповість про відомих у Польщі та світі польських акторів та режисерів, доля яких в певний момент була пов’язана зі Львовом.

Вашу присутність на відкритті 2-го ПСПК та прес-конференції просимо підтвердити надіславши заповнену акредитаційну картку на електронну пошту: natalia.juskiw@msz.gov.pl. Термін акредитації минає 4 вересня о 12.00 год.

До теми