Казначейство запевняє: зарплату виплачено усім бюджетникам Львівщини

09:55 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: kolo.poltava.ua

Про це інформує сьогодні, 27 грудня, прес-служба обласної державної адміністрації.

Начальник обласного управління Державної казначейської служби Петро Могиляк повідомив їй, що таном на 27 грудня повністю виплачено в сумі  103,2 млн. грн заробітну  плату установам і організаціям Львівщини, які фінансуються з державного та місцевих  бюджетів за загальним та спеціальним фондами Він додав, що зокрема заробітні  плати  отримали підприємства ДП «Львіввугілля»  в сумі 34,3 млн грн, а також одержувачі коштів за рахунок держбюджету (працівники Національних театрів та ін.) в розмірі 7,8 млн грн.

«З місцевих бюджетів, включаючи комунальні підприємства (комунальні театри області, ЛКП «Львівелектротранс», шляхоремонтні підприємства м.Львова та ін.), виплачено заробітні плати в сумі 17,4 млн. грн», – додав Петро Могиляк. За його словами, також  в повному обсязі здійснено платежі за державними цільовими фондами в сумі 51 млн. грн (Фонди соцстрахування, Фонд зайнятості).

Як повідомляв «ЩЛ», сьогодні казначейство пікетуватимуть працівники «Львівелектротрансу», заступник директора якого Володимир Карпа пояснив, що причина їх акції – невиплата державних субвенцій за перевезення пільгових категорій пасажирів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів