Юнак з Донеччини під приводом купівлі викрав смартфон у львів'янки

10:52 26 березня 2024 р.

Фото до новини

20 березня, близько 21.25, до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що на проспекті Червоної Калини у Львові невідомий чоловік вирвав у неї з рук мобільний телефон та втік.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

На місці події працювали оперативники кримінальної поліції, слідчі та інші співробітники відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2.

Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік під приводом купівлі взяв у постраждалої мобільний телефон. Однак, оглянувши його, втік, не розрахувавшись за товар.

Читайте також: Патрульні у львів'янина виявили телефон у розшуку

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисника і затримали його. Ним виявився 19-річний житель Донецької області.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Читайте також: Біля під'їзду будинку вирвав телефон з рук дитини та втік. У Львові затримали рецидивіста

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, торік 53-річний злодій вкрав телефон у дитини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів