У Львові 25 – 28 квітня діятимуть мобільні пункти вакцинації. Локації

14:23 23 квітня 2024 р.

Фото до новини

Цього тижня у Львові працюватимуть мобільні пункти вакцинації, де можна буде швидко та у зручний для себе час зробити щеплення від небезпечних недуг. Пункти діятимуть 25 – 28 квітня в межах Всесвітнього тижня імунізації.

Вакцинуватись можна від усіх небезпечних захворювань (згідно з календарем профілактичних щеплень), а також від COVID-19. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

 

Мобільні пункти працюватимуть:

– 25 квітня: з 10:00 до 14:00 у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького (головний вхід з вул. Вітовського).

– 25 – 28 квітня: з 11:00 до 17:00 у Центрі Довженка (пр. Червоної Калини, 81).

«На сьогодні вакцинація залишається єдиним надійним способом уберегти себе від важких інфекцій. Бо саме вакцина «вчить» імунну систему розпізнавати вірус і боротися з ним. Люди продовжують мігрувати в межах країни і поза її межами, а це постійні скупчення, плюс стреси і хвилювання, ослаблений імунітет. Все це, на жаль, сприяє швидшому поширенню інфекцій, тому невакциновані люди є у небезпеці. Дуже просимо подбати про своє здоров’я та зробити планові щеплення, яких не зробили раніше», - наголошують у міському управлінні охорони здоров’я. 

Мобільні пункти працюватимуть у співпраці управління охорони здоров’я Львівської міської ради та Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів