Євромайдан у Львові післав Михальчишина до Києва

15:50 24 листопада 2013 р.

Нардепа Михальчишина у Львові студенти попросили з трибуни.

Нардепа Михальчишина у Львові студенти попросили з трибуни.
Фото: 24 канал

Народний депутат від ВО "Свобода" назвав студентів-організаторів мітингу "сопляками".


Відео: 24 канал

У Львові на Євромайдан - на проспекті Свободи перед пам’ятником Тарасу Шевченку - зібралося 22 тисячі громадян, передає кореспондент "Щоденного Львова" з місця події. Організатори мітингу - студенти.

Депутат Верховної Ради від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин намагався перехопити ініціативу біля мікрофону, проте студенти відмовили йому у використанні трибуни Євромайдану для агітації за цю політичну силу. Виник  конфлікт, під час якого Михальчишину відімкнули мікрофон. Після цього нардеп обізвав студентів "сопляками" (не "шмаркачами" як би це мав зробити депутат-свободівець, який на всіх рівнях декларує вірнсть українській мові - ЩЛ), а його люди (охоронці чи побратими) заблокували вхід на імпровізовану трибуну.

З натовпу лунали вигуки, якими львів’яни порекомендували Юрію Михальчишину покинути львівський Євромайдан і якомога швидше їхати до Києва, щоб у столиці продемонструвати свій героїзм.

Мітинг триває.

«Я впевнений, що провокації на Євромайдані вигідні насамперед чинній владі, але я не здивуюся, якщо частково до них мають дотичність і ті, хто записався в ряди опозиційних сил у вигляді п’ятої колони, яка зараз, в умовах майже революційної ситуації, намагається вислужитися перед своїми господарями, котрі сидять в кабінетах на Банковій. Про це заявив народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Михальчишин, коментуючи спробу провокації, яка відбулася 24 листопада у Львові під час мітингу на Євромайдані. Свідком того, як готувалася провокація, став один із депутатів Львівської обласної ради. За його словами, студентами, які намагалися від’єднати кабель у мікрофоні Михальчишина, керувала добре відома у Львові людина. Про це повідомила пррес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів