Тимошенко: «Не сідайте за стіл переговорів із владою!»

13:32 8 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: novostimira.com.ua

Екс-прем'єр закликає у зверненні до учасників Народного віча: «Наша мета – дострокове негайне усунення Януковича з посади президента України».

«ICTV» інформує сьогодні, 8 грудня, під заголовком «Тимошенко заборонила переговори із Януковичем, який «ніколи не підпише Асоціацію»:

«Екс-прем'єр Юлія Тимошенко у своєму зверненні закликала учасників Євромайдану не вести переговорів з чинною владою. «Не здавайтеся, не робіть ні кроку назад, не сідайте за стіл переговорів із владою», – йдеться у зверненні екс-прем'єра, яке зачитала в неділю зі сцени на Майдані Незалежності в Києві, донька Тимошенко Євгенія, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Екс-прем'єр також зазначила, що майбутні президентські вибори будуть сфальсифіковані, як і минулі парламентські. «Наша мета – дострокове негайне усунення Януковича з посади президента України», – зазначила у цьому зв'язку екс-прем'єр у зверненні.

Юлія Тимошенко переконана, що президент України Віктор Янукович вже ніколи не підпише Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Крім того, у своєму зверненні екс-прем'єр зазначила, що необхідно сформувати нову систему влади.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів