У понеділок – загальноукраїнська акція Євромайдану

18:42 28 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/hrom.sektor.euromaidan

Проведуть її 30 грудня з 13.00 до 14.00 під гаслом «Не бийся – вийде мільйон! Не бійся – вийде мільйон!».

Громадський сектор Євромайдану повідомляє сьогодні, 28 грудня, на своїй сторінці в мережі «Facebook»:

«Люди вийдуть із плакатами на перехрестя та в інші людні місця, щоб нагадати про жертв силовиків. У цей день минає місяць із часу побиття учасників столичного Євромайдану.

Акція продемонструє здатність людей мобілізуватися. Також це – нагадування владі, що люди не забудуть і далі наполегливо вимагатимуть покарати винних у незаконному застосуванні сили.

30 грудня виповнюється рівно місяць відтоді, коли правоохоронці жорстоко побили учасників Євромайдану в Києві. В результаті розгону були нанесені тілесні ушкодження близько сотні мирних активістів. В наступні дні понад мільйон громадян вийшли на центральну площу столиці на знак протесту проти злочинних дій влади.

30.12.2013 о першій дня пройде всеукраїнська акція «НЕ БІЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН!» з метою нагадати про трагічну подію та мобілізувати українців на захист своїх прав. Формат акції: група людей (мінімум троє) з 13:00 до 14:00 виходить на перехрестя (або інше людне місце) із прапором України та плакатом «НЕ БИЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН! НЕ БІЙСЯ – ВИЙДЕ МІЛЬЙОН! ПАМ’ЯТАЄМО 30.11.2013».

У такий спосіб ми нагадаємо про трагічні події ночі 30 листопада та будемо закликати громадян підтримувати один одного та захищати свої права. Охочі взяти участь у акції зголосяться на скриньку pamiataiu@gmail.com, вказавши місце, де планують стояти — місто, перехрестя вулиць/площа, контактне ім’я, телефон.

Організатори відмітять це на Google Maps. Макети плакатів і листівок доступні на сторінці Громадського сектору Євромайдану http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan).

Безкоштовно прапори та листівки для акції можна буде отримати у Києві на Майдані Незалежності у Києві 30.12.2013 з 9:00 до 12:00 (дерев’яний будиночок з назвою «Поселення». Фото з місця проведення учасники акції надішлють організаторам на pamiataiu@gmail.com. Їх буде розміщено на Google Maps та на сторінці Громадського сектору Євромайдану http://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan).

Як інформував «Щоденний Львів», у неділю «Майдан» кличе на нове Народне Віче, його гасло - «Солідарність проти терору».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів