Завтра Азаров засідатиме у Вищій Євразійській раді

19:26 23 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

На ній планують обговорити основні напрями інтеграційної взаємодії держав-членів Митного союзу і Єдиного економічного простору, а також роботу з формування Євразійського економічного союзу

Прем'єр-міністр України Микола Азаров візьме участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, яке яке відбудеться 24 грудня у великому Кремлівському палаці в Москві. Про це йдеться в програмі його візиту в Росію, текст якої є у розпорядженні Укрінформу.

Після завершення засідання глави держав Митного союзу і голова Колегії Євразійської економічної комісії зроблять заяву для ЗМІ. А під час засідання Вищої Євразійської економічної ради глави Росії, Білорусі і Казахстану планують обговорити основні напрями інтеграційної взаємодії держав-членів Митного союзу і Єдиного економічного простору, а також роботу з формування Євразійського економічного союзу до 1 січня 2015 р. За підсумками засідання ради заплановане підписання ряду спільних рішень у сфері єдиної митної політики, регулювання діяльності природних монополій і правил конкуренції.

Як інформував «Щоденний Львів», де-факто Україна – в Митному союзі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів