У львівському центрі рекрутингу армії уже відмовили ста кандидатам. Які причини

10:14 12 квітня 2024 р.

Фото до новини

Працівники центру рекрутингу зараз опрацьовують 128 заповнених анкет, а 92 кандидати на етапі підбору вакансій, які їх цікавлять.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Працівники центру рекрутингу зараз опрацьовують 128 заповнених анкет, а 92 кандидати на етапі підбору вакансій, які їх цікавлять. Також 63 людини ведуть перемовини з військовими частинами, де бажають служити. Загалом за два місяці роботи до центру звернулося майже 450 осіб.

«Зараз маємо 128 анкет кандидатів, які опрацьовують рекрутери. 92 кандидати на етапі консультацій, тобто шукаємо для них посаду, яка їх зацікавила. 63 кандидати ведуть перемовини з військовими частинами, 7 – на етапі отримання рекомендаційного листа, а ще 9 – на етапі оформлення документів у ТЦК. Також 13 кандидатів скеровані у навчальні центри, та 2 уже призвані на службу.

Читайте такожСирський та Умеров прийшли в центр рекрутингу у Львові

З понад ста кандидатами робота припинена з різних причин. Це перевищення граничного віку чи недосягнення призовного віку, самостійна відмова кандидата, невідповідність за станом здоров'я тощо», - повідомила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Також охочі звертаються просто за консультаціями, не надаючи своїх даних і не заповнюючи анкет. Таких кандидатів було понад 200. У центрі вони отримують інформацію та консультації про вакансії в ЗСУ.

Читайте такожУ першому в Україні центрі рекрутингу української армії у Львові не вручатимуть повістки

Нагадаємо, 12 лютого у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії. Тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Важливо, що центр не має відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями, тож тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Дізнатись більше про центр можна за телефонами: 0673001563; (032) 254 62 81; (032) 254 62 80.

До слова, Львові також працюють рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, батальйону «Вовки Да Вінчі» та 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Читайте також: У Львові повідомили перші результати рекрутингу. На які посади найбільший попит

 Чи стане рекрутинг альтернативою мобілізації. Пояснення Міноборони

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів