Шукати:
All words Any of the words Карта сайту
Четвер, 12 вересня 2002 року.
Новини
[12.09.2002]
- Студенти Львівщини долучать до акції протесту "Повстань, Україно!" у Львові та Києві
- Вступ Польщі до Євросоюзу зумовлюватиме нову візову політику України стосовно польських туристів
- Початок опалювального сезону у деяких містах Львівської області під загрозою зриву.
- Водопостачання подорожчає
- У Львові відбудеться 1-ий чемпіонат України з метання мобільних телефонів
- Спорт: "Дніпро" - "Карпати" - 2:0
- Спорт: В один день Іванчук дав урок двом чемпіонам світу

Студенти Львівщини долучать до акції протесту "Повстань, Україно!" у Львові та Києві
Рада Студентського братства Львівщини ухвалила рішення про участь членів братства, осередки якого діють у 12-ти вищих учбових закладах Львова, в акції опозиції "Повстань, Україно!" 16 вересня. Про це повідомив прес-секретар Студентського братства Львівщини Роман Коницький. За його словами, на засіданні ради Студентського братства було узгоджено, що "братчики" візьмуть участь в акціях протесту 16 вересня лише у Львові (у народному віче, пішому поході), що пов'язано "із напруженою громадсько-політичною ситуацією на Львівщині, яка склалася після трагедії на Скнилівському летовищі". Як сказав Р.Коницький, "наша участь в акціях буде більше потрібна саме у Львові". Водночас, як розповів член правління Студентського братства Національного університету "Львівська політехніка" Андрій Пігрух, "студенти "Львівської політехніки" також долучаться до акцій, які відбуватимуться 16 вересня у Львові, а частина членів Студентського братства "Львівської політехніки" спільно з представниками львівського штабу БЮТ виїдуть до Києва для участі в акції опозиції на Європейській площі".


Заступники голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич
Генеральний консул республіки Польща у Львові
Вступ Польщі до Євросоюзу зумовлюватиме нову візову політику України стосовно польських туристів.
Саме тому співпраця між туристичними організаціями цих держав набуватиме нових форм. За словами заступника голови Державної туристичної адміністрації України Євгена Самарцева Україна має бути максимально відкритою для туристів. Аби обумовити всі питання, що стосується перебування в Україні. Польські та українські туроператори зустрічалися у Львові. До Львова приїжджають 2 тис туристів з Польщі, це у 9 разів більше іж минулого року. Збільшення кількості туристів у місті напряму пов'язують з тим, що у Львові суттєво покращився рівень туристичних послуг. "Як показали моніторингові дослідження, за останній період, кількість туристів зросла на Львівщині, особливо поляків", - сказав заступники голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич. Для того, щоб розвивати туристичний бізнес, за словами Богдана Матолича необхідно залучати додаткові інвестиції та створювати спільні українсько-польські туристичні фірми. Втім реалізація усіх задумів можлива лише за умови, що Україна та Польща погодяться на спрощення візових процедур. У зворотньому випадку поляки просто перестануть приїжджати до України. "Боюся, що ті троє, двоє консулів у Гданську, Кракові та Варшаві не зможуть забезпечити візового обслуговування і поляки просто перестануть приїжджати в Україну", - сказав генеральний консул республіки Польща у Львові.
В Державній туристичній адміністрації України зараз займаються розробкою спрощення процедури перетину кордону для іноземних туристів.


Заступник голови Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега
Початок опалювального сезону у деяких містах Львівської області під загрозою зриву.
Причина - низький рівень розрахунку населення. Найменше розрахувалися за спожитий газ у попередній опалювальний сезон у місті Стрию, там рівень оплати становить близько 15%. Про це повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега. Список найбільших боржників за тепло в області продовжують Трускавець та Дрогобич.
Джерела теплопостачання, теплотраси, котельні, будинки здебільша до опалювального сезону готові. Однак рівень оплати населення за спожиті послуги залишаються досить низькими.
"Якщо не буде піднято рівня розрахунку, то будуть проблеми з вчасним входженням в опалювальний сезон. Є цивилізований шлях - це судові рішення, тому є ряд важилів, методів форм роботи, щоб спонукати до підвищення рівня проплати", - сказав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега. Найкраще на сьогодні розраховуються за спожиті енергоносії Самбір, на 130%, тобто це місто частково змогло заплатити за тепло на перед.
Забезпечення населення твердим паливом в області вкрай незадовільне. Цього року вперше пільги і субсидії на придбання вугілля не перераховується постачальними організаціями, а відшкодовується мешканцями готівкою. Однак на отримані гроші закуповувати тверде паливо люди не поспішають.

Директор "Львівводоканалу" Василь Склярський
Водопостачання подорожчає
Спочатку з нового року ціна на 1 куб. м. води для приватних споживачів зросте більше ніж на 30 коп. Такий прогноз зробив 11 вересня директор "Львівводоканалу" Василь Склярський. Вода як і решта комунальних послуг подорожчає через зростання вартості енергоносіїв. Саме електроенергія за словами Василя Склярського становить більше половини собівартості куб. м. води.
"Якщо передбачиться мій прогноз, то приблизно з першого січня орінтовний тариф для населення мав би бути приблизно 1 грн. 13 коп. - 1 грн. 15 коп., це при умові, що не буде рости тариф на електроенергію", - сказав директор "Львівводоканалу" Василь Склярський. У випадку, якщо вартість електроенергії і паливно-мастильних матеріалів зростатиме і надалі, тариф може бути вищим від прогнозованого. Директор "Львівводоканалу" також спростував чутки, про погіршення якості води. Питна вода у міських водогонах відповідає усім стандартам, підтвердила начальник хіміко-бактереологічної лабораторії "Львівводоканалу" Надія Щербак.

По темі:
- У Львові зростуть тарифи на тепло та гарячу воду


У Львові відбудеться 1-ий чемпіонат України з метання мобільних телефонів
14 вересня 2002 року у Львові на стадіоні "Юність" (парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького) з 14.00 до 17.00 відбудеться Чемпіонат з метання мобільних телефонів. Подібна акція відбувається вперше в Україні, повідомила керівник інформаційного центру мобільних салонів „НТОН" Христина Сірко. У рамках чемпіонату в окремій номінації відбудуться змагання серед представників мас-медіа. 500 терміналів для метання надає організатор чемпіонату - мережа мобільних салонів "НТОН", тому не доведеться використовувати власні телефони. До участі в чемпіонаті допускаються всі бажаючі без вікових та соціальних обмежень крім професійних спортсменів. Призовий фонд для учасника, котрий поб'є світовий рекорд становить 5000 $. (Світовий рекорд з метання мобільного телефону був встановлений у Фінляндії - 66,7 м.) 10 фіналістів будуть нагороджені дипломами та отримають цінні подарунки у вигляді мобільних телефонів, стартових пакетів, карток поповнення рахунку, інші заохочувальні призи. Оцінювання результатів відбуваються згідно з правилами метання з легкої атлетики. До складу судійської команди входять судді міжнародного класу з легкої атлетики, зокрема, зі штовхання ядра та метання диска. У програмі чемпіонату відбудуться показові виступи відомих спортсменів та естрадних виконавців.

Афіша
Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької.
Відкриття 85-го сезону.
Репертуар на 15-22 вересня 2002 р.


Спорт:
Футбол. Чемпіонат України. Вища ліга.
"Дніпро" - "Карпати" - 2:0
Два голи забив Венглинський


Львів’янин Василь Іванчук знайшов вагомі контраргументи і проти Каспарова, і проти Крамника…
В один день Іванчук дав урок двом чемпіонам світу
Сенсаційно стартував у Кремлі третій за рахунком матч шахових світил Росії та представників шахової еліти решти світу. Після перших двох турів “інші” вели в рахунку – 11,5: 8,5. Значну долю успіху забезпечив лідерам дует українських гросмейстерів – В. Іванчук та Р. Пономарьов.
Перший у стартовий день змагань обіграв самого Гаррі Каспарова і розійшовся миром з Володимиром Крамником, а другий двічі звів внічию поєдинки з Рублевським та Мотильовим.
Російська преса відзначає дивовижну психологічну стійкість львів’янина перед його зустріччю з Каспаровим, чим, чесно кажучи, наш краянин похвалитися міг рідко. “Він був спокійний, зібраний і, здається, дуже задоволений результатами жеребкування: у двох перших турах йому випали партії з 1-им і 2-им номерами світового рейтингу. Справді, краще вже зразу відмучитися з великими, а потім грати далі з легкою душею…” – зазначає репортер “Спорт-експресу”.
Мучитися все ж таки довелося Каспарову. Іванчук здивував 13-го чемпіона світу вже на 6-му ході, і, незважаючи на сильну протидію, за висловом спортивних коментаторів “надзвичайно холоднокровно і акуратно добив суперника”.
У наступному турі “розправа” українців над росіянами продовжувалася. Якщо Іванчук поділив очко з Мотильовим, то Пономарьов не дав жодного шансу Звягінцеву.
На фото: львів’янин Василь Іванчук знайшов вагомі контраргументи і проти Каспарова, і проти Крамника…

"Арсенал" Грозного - проти золочівського "Сокола"
Відбулося жеребкування 1/8 фіналу розіграшу Кубка України 2002/2003 років. Після сенсаційної перемоги над учасником Кубка УЕФА - запорізьким "Металургом" - єдиним представником Львівщини залишився золочівський "Сокіл". Для того, щоби наші "соколята" пробилися до чвертьфіналу, їм доведеться перемогти київський "Арсенал" 19 жовтня на його полі.
Львівські "Карпати" програли Луцькій "Волині"
Тренер "Волині" про гру команди та завдання на цей чемпіонат.[174 KB, 58 сек](12 канал)
Тренер "Карпат" від інтерв'ю відмовився.
Карпати0 : 2Волинь
 0:1Алієв
 0:2Гончаренко
Щоденнний Львів / ФК "Карпати"
Як додати посилання з банером(88*31) в каталог "Інтернет Львів"
NEW на сайті:
· Опитування
· Форум
· ФК "Карпати"
· Тепер в розділі афіша > кінотеатри, можна дізнатись про сюжети фільмів, які в них "крутять". Треба знати, за що платиш.
· Розклад руху літаків з аеропорту Львів з 1 липня 2002 року [з граничними цінами на квитки]

Курси валют на 11.09.02
НБУ
USD 0.00 5.32    EUR 0.00 5.20    RUR 0.00 0.17    ATS 0.00 0.33    GBP 0.00 8.28    CAD 0.00 3.39    CZK 0.00 0.14    EST 0.00 0.31    LVL 0.00 8.83    MDL 0.00 0.40    PLN 0.00 1.28    SKK 0.00 0.11   
U.S. Market
USD 0.00 5.45    EUR 0.00 5.31    RUR 0.00 0.17    ATS 0.00 0.34    GBP 0.00 8.48    CAD 0.00 3.47    CZK 0.00 0.14    EST 0.00 0.31    LVL 0.00 9.05    MDL 0.00 0.41    PLN 0.00 1.31    SKK 0.00 0.11   
Погода
12.09.02. Четвер

13.09.02. П'ятниця
t вдень: 18 oC
t вночі: 9 oC
Вітер: північно-східний 5 м/с

CNN - Lviv
Погода у Львові


Архів
серпень
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
вересень
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Афіша (з цінами на квитки)
8 вересня - 15 вересня
  • Театри
  • Кінотеатри
  • Виставки
  • Нічні клуби та бари
  • Концерти
  • Кав'ярні
  • Для пивоманів
  • Кнайпи
    ІНФОРМАЦІЙНА допомога
    ЗАХИСТІТЬ себе


    Відіслати повідомлення:
    КИЇВСТАР
    UMC
    УКРПЕЙДЖ
    РАДІОКОМ
    Питання

    Стаття на цю тему



    MWP - ПОРТАЛ - for webmaster's :)
    Обмін кнопками
    Наша кнопка




    Украинский портАл
  • Веб-хостинг надано Глобал Україна - Львів
    Стосовно реклами звертайтесь: lvivreklama@yahoo.com
    1999- "Щоденний Львів", e-mail: lviv@all.at