У Львові триває акція «Святий Миколай у кожну домівку»

12:02 20 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Упродовж 20-22 грудня фахівці зі соціальної роботи Франківського району міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть в її рамках низку благодійних заходів.

Зокрема, 20-20 грудня за благодійної підтримки ТзОВ «Дайс», ЗКБО «Нове життя» та у співпраці з учнівським самоврядуванням Франківського району відбудуться театралізовані адресні вручення подарунків «Миколай іде до тебе», під час яких дітям з багатодітних, малозабезпечених та сімей з проблемою інвалідності буде роздано солодощі, іграшки й зимовий одяг.

20 грудня за благодійної підтримки ТзОВ «Скриня+», кондитерської фірми «Світоч», ЗКБО «Нове життя», ТзОВ «Торговий ДІМ «Міст Експрес» – захід «Подарунок Миколая». Під час нього відбудеться концерт з виступами учнів шкіл Франківського району та врученням дітям подарунків.

22 грудня – за благодійної підтримки ЛКП «Навколо базару», кафе-бістро «Смачні сезони» й ПП «Казковий світ» та ЛВПУ – святкове частування та розважальна програма для дітей-інвалідів з діагнозом ДЦП. Виконувач обов’язків директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай розповіла також:

«Численні іконографічні зображення, церковна традиція та народне шанування Миколая Чудотворця свідчить про особливе значення його постаті для українського народу. Проте, насамперед це чоловік доброї волі, щирого і безмежно доброго серця.

Соціальний працівник – це сучасний помічник Святого, який покликаний стояти на захисті інтересів потребуючих, допомогти піднятися тим, у кого опущені руки, підтримати їх, дати мудру раду.  Ми щиро вдячні тим, хто щедро допомагає нам приносити усмішки у домівки, а також тим, хто відкритий до нашої допомоги та готовий працювати задля кращого майбутнього для себе і своїх родин». 

Про це повідомляє сьогодні, 20 грудня, прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», сьогодні святим Миколаєм заплановано відвідини дитячого притулку СусД ЛОДА й прийомних сімей Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів