Львівський Майдан завтра пікетуватиме ОДА, фінансистів режиму, беркутівців і внутрішні війська

19:37 8 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву оголосила план дій на понеділок, 9 грудня.

«Сьогодні у Києві на Майдані Незалежності відбувається мільйонний мітинг. Саме там, в столиці, найбільше потрібна фізична присутність якомога більшої кількості протестувальників. Але головний Майдан потребує і нашої моральної підтримки. Там повинні знати, що ми тут, у Львові, не сидимо, склавши руки, а протистоїмо режиму», - зазначила у своєму виступі на всенародному вічі у Львові співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех.  

Ірина Сех наголосила, що Львівський регіональний штаб національного спротиву закликає органи місцевого самоврядування забрати від адміністрацій делеговані повноваження і створити виконавчі комітети місцевих рад. Вона також звернулася до обласної організації Партії регіонів та фракції ПР в обласній, міській раді та районних радах і закликала їх до саморозпуску.

Співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву оголосила план дій на понеділок, 9 грудня.

«Збираємося об 11.00 біля скульптури Матері Божої на пр.Свободи. Далі вирушаємо на пікетування  магазину «Нова лінія» – це бізнес одіозного регіонала Гереги, який заробляє на нас гроші, щоб фінансувати злочинні дії Януковича. Потім пікетування бази «Беркуту», який ми закликаємо не виконувати злочинних наказів і не піднімати руку на своїх братів і сестер на майдані. Також пікетуємо частину внутрішніх військ, яким нагадуємо, що вони присягали служити народові України, а не злочинному режиму, і закликаємо не бити мирних громадян. Потім пікетування «Західенерго» – компанії Ахметова, який фінансує Януковича. На 15.00 збираємося під облдержадміністрацією. Ми звернемося до службовців, аби вони залишалися з народом, бо вони – державні службовці, а не раби режиму», - зазначила Ірина Сех.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

 

           

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів