На Майдані – Різдво (трансляції, відеосюжети)

11:12 7 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gordon.com.ua

Сьогодні о 19.00 на його сцену вийдуть з привітаннями лідери опозиції й громадські діячі, після чого розпочнеться святковий концерт.


Відео: ЕСПРЕСО ТВ

Різдвяна ніч на Євромайдані минула без провокацій. На сцені виступали різні вертепи і хори, святкування триває досі.

Про це повідомив кореспонденту «Радіо Свобода» народний депутат із фракції «Батьківщина» Олег Медуниця, один із опозиційних народних депутатів, які постійно чергують на Майдані. За його словами, на вівторок також заплановані концерти і спортивні змагання.

Разом із учасниками протесту на Майдані перебувають священики різних конфесій. «Священиків дуже багато. Вчора о 22:00 розпочалася тут на сцені служба Божа, яка тривала до півночі. Сьогодні священики проведуть ранкову молитву, але вона, звичайно, буде святковою, відбудеться повноцінне богослужіння», – повідомив Олег Медуниця.

Увечері 6 січня лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок зі сцени на майдані Незалежності привітали мітингувальників із Різдвом Христовим. Народний депутат Олександра Кужель зачитала вітальний лист від колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

7 січня, починаючи з 8-ї години ранку і до ночі на сцені Майдану – молитви, а також виступатимуть вертепи. Про це  повідомили кореспонденту «УНН» у прес-службі «Батьківщини».

О 13.00 церкви Києва та інших міст проведуть святковий передзвін, який буде підтриманий на Майдані (організатори запрошують приходити на свято з маленькими дзвіночками). Після цього на сцені відбудеться Різдвяне Богослужіння, будуть зачитані Різдвяні привітання до пастви від предстоятелів церков.

О 15.00 на Майдані відбудеться парад Різдвяних зірок, а о 16.00 – флешмоб, під час якого колективи вертепів запросять волонтерів разом привітати киян з Різдвом. О 19.00 з привітаннями на сцену вийдуть лідери опозиції, громадські діячі, після чого розпочнеться святковий концерт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів