Російські офіцери пішли за прахом Суворова

09:12 27 березня 2024 р.

Фото до новини

Росіяни на окупованій частині Запорізької області по лінії фронту возили прах полководця Суворова, який привезли з Криму, і потрапили під обстріл ЗСУ.

Про це з посиланням на джерело в міноборони РФ повідомляє російський Telegram-канал «Кремлівська табакерка», пише DailyLviv.com.

«Зібрали офіцерів навколо праху Олександра Васильовича. Помолитися, поговорити. Помилкою було зібрати їх близько до лінії фронту, в одному з пунктів управління військами. Прилетів снаряд. У підсумку, четверо загиблих і 7 поранених», – цитується джерело в міноборони.

Читайте також: Диктатор Путін збільшує чисельність російської армії

Інші джерела також підтвердили цей факт і сказали, що прах Суворова «постраждав, але незначно», оскільки перебував у спеціальному броньованому ящику.

Зазначається, що останки російського полководця тимчасово дістали з могили нібито за особистим наказом Шойгу. Прах Суворова продовжать возити лінією фронту, аби «закріпити моральний дух військових» не зважаючи на те, що відбулося.

Нагадаємо, що на руках жорсткого Суворова кров тисяч невинних жертв у польській Варшаві під час масової різанини цивільних, влаштованої російською армією у 1794 році "во славу русскаго міра".

Читайте також: Російська армія злочинців - за наказом і без

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів