У Львові госпіталізували з опіками трьох пожежників

18:58 3 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Займання на вулиці Стороженка ліквідовують 62 вогнеборці.

У вівторок, 3 січня, о 13:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на другому поверсі будівлі приватного підприємства.на вулиці Стороженка, 32 у Львові. Туди негайно за підвищеним номером виклику №3 були відправлені пожежно-рятувальні підрозділи № 2, №4, №3, №30, №29, №31 та №1, а також частини спеціальної пожежної техніки Загону технічної служби м. Львова.

Рятувальники, прибувши на місце події, виявили загорання на 2-му поверсі будівлі у виробничому приміщенні приватного підприємства. До ліквідації пожежі залучені 62 рятувальників та 12 одиниць основної техніки. 

Про це розповіли сьогодні, 3 січня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото й відео з місця події й повідомили: «Пожежу локалізовано о 16:15. Загрози розповсюдження вогню немає. Ліквідація триває».

Натомість депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 3 січня на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «На «Електроні» – пожежа. Ріг вулиць Олени Степанівни та Стороженка. Пожежну службу викликали, горить сильно !!! О 15:50 трьох пожежників швидка вже з опіками забрала в лікарню, двох – на Некрасова і у 8-му лікарню одного. О 16:40 пожежники повідомили, що там до ліквідації ще далеко! Локалізувати не вдається».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів