Турківські збитки підприємець відшкодував, але суду не уникнув

20:52 12 квітня 2024 р.

Фото до новини

За привласнення бюджетних коштів - майже 300 тисяч гривень - на Львівщині судитимуть бізнесмена.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Обвинуваченому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як встановили правоохоронці, у 2019 році підприємець, 46-річний мешканець Львівського району, уклав з однією з сільських рад тодішнього Турківського району договір щодо проведення будівельно-ремонтних робіт на культурно-медичному об’єкті, а також договір про постачання на цей об’єкт меблів та медичного обладнання.

Надалі підприємець склав та підписав офіційні документи, у які були внесені недостовірні відомості про обсяги виконаних будівельних робіт та використаних матеріалів, а також про меблі та медичне обладнання, частина з яких були поставлені не в повному обсязі, а інша частина – взагалі не постачалась.

Таким чином бюджету сільської ради було завдано збитків на суму 295 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Зловмисника викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури.

Завдані збитки підприємець відшкодував.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів