Міліцію стягують до Києва й зі Львова

13:55 12 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: vv.gov.ua

За даними народного депутата, до столиці вже відправили з найбільшого міста Західної України приблизно сотню працівників патрульно-постової служби, яку «озброїли» газовими балончиками.

Співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех, повідомляє сьогодні, 12 грудня: «До Києва терміново відрядили сотню працівників міліції, а саме патрульно-постової служби зі Львова начебто для посилення громадського порядку в столиці. Їх «озброїли» газовими балончиками». 

Відтак вона ще раз звернулася до правоохоронців Львівщини із закликом пам’ятати про присягу, не виконувати злочинних наказів. Про це інформує в четвер прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як повідомляв «ЩЛ», 10 грудня начальник обласного управління МВС, генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк запевняв, що його підлеглі будуть «чітко дотримуватися закону», бо, за його словами, «правоохоронні органи насамперед покликані забезпечувати безпеку громадян і налагоджувати дієву співпрацю з громадськістю у цьому напрямку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів